Leiden e.o.

In Leiden ben ik geboren en getogen. Leiden en de daaromheen gelegen plaatsen zijn altijd al mijn regio geweest waar ik met alle liefde werk. De diversiteit van de plaatsen, de mensen en de woningen die er zijn vind ik het meest fascinerende in mijn werk en dat zorgt ervoor dat ik nog steeds elke dag met heel veel plezier de klanten tot dienst ben.

Leiden ken ik tot in detail, over vele woningen en panden heb ik de verhalen erachter mogen leren kennen. Het mooie van Leiden is haar centrum met vele verschillende panden, elke woning is weer anders en heeft haar eigen charmes.

Leiderdorp heeft een lange geschiedenis, toch is het nog steeds in ontwikkeling. De nieuwe bouwwijken groeien nog steeds.

Noordwijk en Katwijk hebben een mooie reputatie met het strand en de duinen waar veel toerisme op af komt in de zomers maar ook zeker de lokale bewoners genieten hier volop van.

In Oegstgeest verkoop ik veel uitpondprojecten* voor beleggers, onder andere de Aert van Neslaan, Lijtweg en in Haaswijk. De ontwikkelingen van het winkelcentrum de Lange Voort heeft zijn positieve bijdrage geleverd aan Oegstgeest.

Voorschoten staat bekend om zijn klassieke voorkomen. Momenteel verkoop ik mooie (uitpond) eengezinswoningen in de wijk Nieuw Hofland.

* Uitpondprojecten zijn projecten waarbij huurwoningen worden verkocht aan zittende huurders of na leegkomst aan willekeurige derden worden verkocht.